Appartement 'Ons Genoegen'  is een royaal (75m2) prachtig gelegen comfortabel driekamer appartement.

Het appartement is gelegen op de begane grond van het appartementen complex Amelander Paradijs. Het appartementen gebouw is mooi landelijk gelegen vlakbij het pittoreske dorp Buren, volop omgeven door natuurgebieden.

Op loop- en fietsafstand bevinden zich o.a. de prachtige duinen, brede stranden, Amelandse bossen en schitterende wandel- en fietspaden. Het mooie brede (en schoonste) strand van Nederland is slechts 750 meter van het appartement vandaan.

Het appartement heeft een schitterende ligging op het Zuid-Westen, waarbij u volop kunt genieten van de direct aan gelegen grote tuin,  optimale zon met prachtige zonsondergangen boven de natuur.

Appartement “Ons Genoegen” beschikt o.a. over: een zeer complete nieuwe inrichting, royale woonkamer met open keuken,  Flatscreen Televisie in de woonkamer, Flatscreen Televisie wand slaapkamer, aparte toiletruimte, ruime badkamer met douche, wastafel, 2e toilet, 2 slaapkamers met kastruimte.

Bezetting door maximaal 4 personen. Huisdieren en roken niet toegestaan.

 
Naam Fam. Smits
Adres Strandweg 61-43
Dorp BUREN
Telefoon 0649232044
e-mail willy.smits@kabelfoon.nl
WWW Appartement Ons Genoegen
7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all