Bungalow Duin en Weide is een vrijstaande moderne sfeervolle bungalow, geschikt voor 6 personen, waar u in alle jaargetijden heerlijk kunt verblijven.

Bungalow Stormmeeuw is een modern vakantiehuis en geschikt voor 6 personen.

Wilt U graag relaxed en verzorgd kamperen? Dan bent u bij Ameland Tentenverhuur aan het juiste adres.

Marnix is een 5-persoons geschakelde bungalow. Het ligt in het duingebied tussen Nes en Buren. De kamer biedt een prachtig uitzicht op de duinen en het fietspad.

Vakantiepark Klein Vaarwater is er voor iedereen. Het familiepark ligt op loopafstand van het strand en grenst aan het natuurgebied 't Oerd.

Camping en chaletverhuur De Kiekduun wordt sinds drie generaties gerund door familie Oud en is door de jaren heen uitgegroeid tot een populaire familiecamping met alles wat de moderne toerist nodig heeft.

Bungalow Quisisana is een 6-persoons bungalow en ligt op een zeer gunstige locatie op Ameland: vrijstaand en rustig gelegen op een ruime kavel aan de rand van het kleinschalige bungalowpark "Klein Vaarwater" te Buren.

Vakantiewoning Kloosterhiem is gelegen in de voorzijde van kampeerboerderij Kloosterhiem.

3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all