Camping en chaletverhuur De Kiekduun wordt sinds drie generaties gerund door familie Oud en is door de jaren heen uitgegroeid tot een populaire familiecamping met alles wat de moderne toerist nodig heeft.

Het campingterrein beschikt over mooie speelvelden voor kinderen van alle leeftijden met voetbalveld, speeltoestellen en volleybalnet, diverse kampeervelden, luxe chalets voor maximaal 4 en 6 personen met terrasoverkapping, uiterst duurzame trekkershutten en een goed onderhouden sanitairgebouw welke voldoet aan alle daaraan te stellen eisen.

Bovendien beschikken we over een klein dierenparkje met o.a. alpaca’s en zijn we de allereerste camping van Ameland welke gratis, veilig en onbeperkt internet aanbiedt! De Kiekduun heeft daarbij het eilandgevoel en de natuurbeleving hoog in het vaandel staan.

Bovendien zijn we erg zuinig op het milieu. Ameland heeft een prachtige natuur met veel bos en duinlandschap. Om dit in stand te houden gaan wij erg bewust om met het milieu. Ons vrijwel nieuwe toiletgebouw is voorzien van een ingenieus warmtewisselaarsysteem, waarbij energie uit de boilers wordt gebruikt.

Naam Familiecamping De Kiekduun
Adres Strandweg 65
Dorp Buren
Telefoon 0519-542389
e-mail receptie@kiekduun.nl 
WWW Camping de Kiekduun 

7bg-logo1-1.gif6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all