Vakantiepark Klein Vaarwater is er voor iedereen. Het familiepark ligt op loopafstand van het strand en grenst aan het natuurgebied 't Oerd.

Op het strand ligt ons ons strandpaviljoen De Heksenhoed, waar u ook in de herfst, winter en lente gastvrij wordt onthaald.

Vakantie zoals u het wilt. Dat kan op Klein Vaarwater. Ons park beschikt over uitgebreide faciliteiten waaronder een al la carte restaurant, snackbar, souvenirwinkel en een supermarkt waar u elke dag verse broodjes kunt kopen. In ons gebouw De Boeg zijn volop faciliteiten aanwezig om sportief bezig te zijn. Het gebouw beschikt over een 25 meter zwembad en een sporthal. In de zomer is er een animatieteam aanwezig.

U kunt een keuze maken uit ruime vrijstaande bungalows en vakantiehuizen, geschakelde vakantiehuizen en stacaravans of een kampeerplaats midden in de natuur.

Een vakantiehuis bij de Amelander duinen, exclusief voor u en uw gezin. Er Is geen betere manier om heerlijk op het eiland Ameland tot jezelf te komen? Klein Vaarwater heeft vakantiehuisjes in vier typen, voor vier-, zes-, acht- en zelfs twaalfpersoons gezelschappen. Alle bungalows zijn voorzien van een ruim terras aan de zuidzijde.

De stacaravan staan verspreidt over het terrein en zijn modern en ruim ingericht en afhankelijk van het type maximaal geschikt voor 6 personen.

Kamperen midden in de natuur en in een prachtig duingebied is op Klein Vaarwater mogelijk. Het unieke eilandgevoel, de gezonde buitenlucht, gecombineerd met een ruime plaats, al dan niet met water-, elektriciteit- en kabel-aansluiting.

Daarnaast beschikt de camping over prima sanitaire voorzieningen. U kunt in de toiletgebouwen gratis douchen. Op een centrale plaats staan er wasmachines en drogers, de benodigde munten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Vanzelfsprekend kunt u bij de toiletgebouwen terecht voor warm water en het afwassen van uw vaatgoed.

Naam Vakantiepark Klein Vaarwater
Adres Klein Vaarwaterweg 114
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542156
e-mail info@kleinvaarwater.nl
WWW Vakantiepark Klein Vaarwater
2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all