De vakantiehuizen Corry & Wilma zijn twee luxe half vrijstaand 2/4-persenoons vakantiehuizen die in het natuurgebied tussen Nes en buren op Ameland liggen.

De huizen liggen tegen de duinrand aan die direct aan het Noordzeestrand grenst. Achter de huizen loopt u via een eigen pad de duinen in en staat in 2 tellen op het strand.

De indeling van de huizen is als volgt, begane grond: entree, ruime woonkamer met luxe open keuken. Een romantische slaapkamer met een 2-persoons box-spring bed en een LCD TV. De grote badkamer heeft een 2-persoons bubbelbad, Turks stoombad en een massage douche, WC en een dubbele wastafel. Elke woning heeft 2 terrassen. 1 aan de voorkant (zuid) en 1 aan de zijkant in de duinen.  Op de verdieping treft u op deoverloop aan een wasmachine en een droger. De slaapkamer heeft twee 1-persoons Box-spring bedden en een flatscreen TV. badkamer met douche ,WC en wastafel.

De huizen beschikken over: wifi internet aansluiting, grote breedbeeld plasma TV met DVD speler en muziek installatie, kinderstoel en kinderbed. De huizen worden centraal verwarmd en zijn sfeervol en romantisch ingericht.

 
Naam Marius Gerritsma
Adres Bosrand 84
Dorp BUREN
Telefoon 0519-543797
emal mariusgerritsma@home.nl
WWW Vakantiehuis Wilma
6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all