In een rustiek gebied op Ameland, prachtig gelegen op een duintop in het duinengebied tussen Nes en Buren. 5 minuten lopen van het Noordzeestrand. Het huis is in 2004 geheel gerenoveerd.

De totale perceeloppervlakte bedraagt 3.950 m2 en waarborgt uw privacy optimaal. In het midden van de tuin is er zitgelegenheid met vaste elektrische verlichting en een verhoging waar een hangmat aanwezig is.

Indeling begane grond: entree met hal, toilet, woonkamer met open haard, 1-2 persoonsslaapkamer en douche, woonkeuken met inbouwapparatuur. Verdieping: 1-2 persoons slaapkamer met balkon, 2 slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden, badkamer met bad en wastafel. Apart toilet.

In dit landhuis treft u aan Open haard, TV, DVD, stereo- installatie, wasmachine, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte, oven, magnetron. Aanwezig zijn kinderbed en -stoel. Meerdere terrassen op het noorden en zuiden. Vrijstaande stenen berging. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het landhuis is maximaal geschikt voor 8 personen.

 
Naam Beheer & Verhuur Lokke Miedema
Adres Zwarteweg 42
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542404
emal info@huizenmiedema.nl
WWW Landhuis Liberty Glo
6vpva.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all