Op een toplocatie onder fraai architectuur verbouwde, vrijstaand landhuis, gelegen in het duinengebied tussen Nes en Buren. Midden in een rustig natuurgebied en dichtbij de Noordzee duinen en toch op korte afstand van het rustieke dorpje Nes.

Het landhuis Overijssel ligt op een perceel van 1400 m2 met het strand praktisch grenzend aan de achtertuin. Loopafstand 250 meter en van het Nesserbos 300 m. Twee op de zon gelegen terrassen.

Via de woonkeuken komt u in een modern ingerichte woonkamer (samen 50 m2) met ruime erker en zicht op de duinen. De badkamer bevindt zich op de begane grond. Op de verdieping is een extra toilet, annex wastafel. Drie ruime slaapkamers met extra grote bedden, waarvan een beneden. Als extra is in Overijssel op de bovenverdieping een tv-kamer ingericht.

Het vakantiehuis beschikt over een moderne woonkeuken met vaatwas-machine, oven/magnetron, koel- en diepvrieskast, flatscreen TV, DVD, stereo, Internet-aansluiting, grote bedden, wasmachine/ droger. Geschikt voor alle jaargetijden!  Het landhuis is maximaal geschikt voor 6 personen.

 
Naam Beheer & Verhuur Lokke Miedema
Adres Bosrand 78
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542404
emal info@huizenmiedema.nl
WWW Landhuis Overijssel
4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all