Op een kleinschalig bungalowterrein op Ameland met ca. 35 verschillende particuliere bungalows staat de Dolfijn op een eigen terrein van ongeveer 900 m2 met ruime parkeergelegenheid.

Naar het strand is de afstand 700 m en naar het dorp is het 800 meter.

In de direkte omgeving is een grote supermarkt en tevens zijn er tennisbanen, bowling- en kegelbanen,een midgetgolfbaan en een groot overdekt zwembad met een spectaculaire glijbaan. Op loopafstand liggen een 5 tal restaurants.

Direkt oostelijk van de bungalow begint een ongerept uitgestrekt vrij toegankelijk duingebied dat doorloopt tot de natuurgebieden Het Oerd en De Hon..Westelijk van de bungalow, tussen de dorpen Buren en Nes ligt het recreatiegebied De Vleijen Met o.a. veel speelgelegenheid voor kinderen. 

Bungalow Dolfijn is centraal verwarmd en heeft een woonkamer van ca. 21 m2 met kabel- kleurentelevisie met DVD-speler en een radioinstallatie met CD-speler en cassettedeck. Grenzend aan de woonkamer ligt een slaapkamer met 2 één-persoons bedden. Aan de gang liggen twee slaapkamers, waarvan één met 2 één-persoons bedden en één met een stapelbed. Achter de keuken ligt nog een kleine vierde kamer met een één-persoons bed. Alle slaapkamers zijn ruim voorzien van dekens. In de aparte keuken met koelkast met diepvriesvak en 4-pits gasstel zijn een koffiezetapparaat, een tosti-apparaat en een citruspers. Toilet en douche zijn gescheiden.

Er zijn twee terrassen, één op het zuiden en een overdekt terras op het zuid-oosten.

Naam P. de Groot
Adres Klein Vaarwaterweg 12
Dorp BUREN
Telefoon 030-2285302
emal penpgdegroot@casema.nl
WWW Bungalow Dolfijn
4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all