Bungalows Flandria staat op het bungalowterrein Metz in het recreatiegebied Klein Vaarwater ten noorden van het dorp Buren, dichtbij strand, bos en natuurgebieden.

Het strand is op loopafstand evenals het dorp Buren. In de directe nabijheid zijn voorzieningen als: supermarkt, overdekt zwembad en andere recreatiemogelijkheden.

De bungalow is zeer comfortabel ingericht en ligt op ongeveer 1000 m2 eigen grond. Er zijn rondom struiken en bomen, zodat er veel privacy is.

Indeling van de bungalow: ruime entree met garderobe, ruime woonkamer met open keuken voorzien van o.a. afwasmachine, magnetron en koelkast. Tevens is er een tv en een radio-cd/dvd-speler aanwezig;  drie ruime slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden; twee badkamers, waarvan een met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel, de andere met douche, toilet en wastafel. Bovendien is er een bijkeuken met wasmachine; 

Aan de zonzijde is een terras met tuinmeubelen. De bungalow is modern en smaakvol ingericht. Kinderbed en kinderstoel (trip-trap) zijn aanwezig.

Bij de inrichting is rekening gehouden met de veiligheid voor kleine kinderen, o.a. door kindveilige stopcontacten en een rekje om het gasfornuis. De bungalow is ook geschikt voor mindervaliden.

Bij de bungalow is een ruime parkeergelegenheid.

 
Naam Monica Twickler
Adres Klein Vaarwaterweg 92
Dorp BUREN
Telefoon 0519-333407
emal monica.twickler@hccnet.nl
WWW Bungalow Flandria
5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all