Bungalow Quisisana is een 6-persoons bungalow en ligt op een zeer gunstige locatie op Ameland: vrijstaand en rustig gelegen op een ruime kavel aan de rand van het kleinschalige bungalowpark "Klein Vaarwater" te Buren.

Het bungalowpark ligt in de nabijheid van duinen, strand, bos en uitgestrekte natuurgebieden.

Diverse voorzieningen zoals een supermarkt, een overdekt zwembad met glijbaan en kinderbad, openbaar vervoer (bus), wegen en fietspaden zijn op loopafstand.

De bungalow heeft 3 slaapkamers met totaal 6 bedden. Er is rekening gehouden met kleine kinderen: een kinderbed, kinderstoel en box evenals een kinderbadje zijn aanwezig.

De woonkamer is gezellig ingericht met een ruime zithoek, kleuren TV met kabelaansluiting, videorecorder en stereoset met cd-speler, draadloos internet (tegen vergoeding). De moderne, onlangs vernieuwde keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Door de buitendeur in de woonkamer loopt u zo het terras met gezellige zithoek op.

U kunt uw auto bij de bungalow parkeren. Daarvoor is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huisdieren meenemen is alleen op afspraak toegestaan.

 
Naam Catrien Molenaar- de Jong
Adres Klein Vaarwaterweg 11
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542740 of 0621260866
emal koos.molenaar@home.nl
WWW Bungalow Quisisana
   
1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all