De kampeerboerderij "Ritskemoei" ligt in Buren aan de Kooiweg op nog geen kilometer afstand van het strand.

Fietsverhuur is te vinden op 100 meter, zo ook supermarkt “De Troefmarkt”. Het dorp Nes ligt op 1,5 Km en ook daar is het leuk vertoeven met leuke winkels en terrasjes. Zomers worden er wekelijks diverse braderieën georganiseerd.

Ook qua natuur zit je op Ameland helemaal goed. Als je vanaf de kampeerboerderij gaat fietsen of wandelen kan je te kust en te keur. Richting het oosten ligt het “Oerd”, een prachtig natuurgebied wat je zeker niet mag missen. De uitgestrektheid en diversiteit van dit gebied is echt uniek.

Er is een prachtige uitkijkpost op het hoogste duin van het eiland vanwaar je over de Waddenzee kunt kijken naar het vaste land. Richting het Noorden kijk je over de Noordzee. Verder is er een eendenkooi te bezichtigen op 2,5 Km op de Kooiplaats: een gehuchtje met een aantal boerderijen.

Onze Kampeerboerderij  is uitermate geschikt voor groepsvakantie's zoals schoolreisjes, verenigingsuitjes, personeelsreisjes of familie-uitjes. Daarnaast biedt onze accommodatie ook vele faciliteiten voor hulpbehoevenden en/of mindervaliden zoals aangepaste douche- en toiletfaciliteiten en comfortabele, verrijdbare en verstelbare bedden.

"Ritskemoei" is een multifunctionele kampeerboerderij voorzien van een ruime keuken en eetkamer. De kampeerboerderij heeft slaapgelegenheid voor 80 personen. Ook is de kampeerboerderij zeer geschikt voor gehandicapten.

 
Naam Kampeerboerderij Ritskemoei
Adres Kooiweg 1-3
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542930
e-mal info@ritskemoei.nl
WWW Kampeerboerderij Ritskemoei 

 

4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all