In de directe nabijheid van de pier van Nes ligt tussen Nes en Buren onze kampeerboerderij "De Vallei".

De kampeerboerderij ligt in een natuurgebied van 5 ha in de duinen, waar onze gasten zich vrij kunnen bewegen. U zult zich hier één met de natuur voelen. Het badstrand is in 15 minuten door de prachtige natuur van duinen en bos te voet te bereiken.

Op ons terrein bevindt zich een voetbal- en volleybalveld, schommels en een vast buitentafeltennis. Omdat wij op het eiland vaak prachtig weer hebben, staan voor onze kampeerboerderij vaste tafels en banken voor 60 personen, om buiten te kunnen eten of andere activiteiten buiten te doen.

Ons kampeerboerderij is als volgt ingedeeld: 2 kleine slaapkamers voor elk 2 personen met wastafel, 1 kleine slaapkamer voor 4 personen met wastafel, 1 grote slaapruimte voor 24 personen, 1 grote slaapruimte voor 16 personen, 1 grote slaapruimte voor 12 personen, grote eetzaal met televisie en gezellige zithoek, kompleet ingerichte keuken. De kampeerboerderij is een ideale voor zelfverzorgende groepen van 20 tot 60 personen b.v. vakantie, schoolreisjes, familiefeesten of studieweken.

Onze kampeerboerderij is van mei tot eind september te huur.

 
Naam Vakantiehuis De Vallei
Adres Noordwal 38
Dorp BUREN
Telefoon 0031-620610212
e-mal jedes@tiscali.nl
WWW Vakantiehuis De Vallei3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all