Paradiso is een in 1959 gebouwde boerderij op het eiland Ameland, welke in 1998 geheel opnieuw is opgebouwd tot moderne stijlvolle groepsaccommodatie. 

De accommodatie ligt in het centrum van het dorpje Buren op het waddeneiland Ameland en biedt plaats aan maximaal 60 personen. Hoewel de ligging midden in het centrum is, beschikt u over veel privacy door het 2000m2 grote speelveld wat naast de accommodatie ligt. 

Het gebouw beschikt over een dagverblijf c.q. eetzaal, een zitkamer, een ruime keuken, een magazijn, twee sanitaire ruimten en acht slaapkamers. Wanneer u met een groep voor korte of langere tijd op Ameland wilt verblijven, biedt groepsaccommodatie Paradiso uitkomst. De accommodatie is het gehele jaar geopend en is geschikt voor groepen van uiteenlopende aard. Het leent zich uitstekend voor groepsvakanties, familie en vrienden, reünies, bedrijfsfeesten en vergaderingen.

De accommodatie is comfortabel, doelmatig ingericht en beschikt over o.a. een computer met internetaansluiting, dartbord, tafeltennisspel, twee tafelvoetbalspelen. Voor de kleinste kinderen verzorgen wij in overleg voor passend meubilair zoals een bedje, kinderstoel of box. Door de ideale ligging kunnen kinderen veilig spelen.

Voor hen zijn er diverse speeltoestellen. Voor de ouderen is er een voetbal- en volleybalveld en kunt u ook nog even basketballen.

De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. De onderverdeling is als volgt: een sfeervol dagverblijf, een moderne keuken met een afzonderlijke spoelkeuken, een magazijn, ± 16m2 zit/kantoorruimte met computer en internetaansluiting, 2 slaapkamers, een sanitaire ruimte met daarin 3 wc's, 2 douches en een wastableau met 4 wasbakken.
Op de 1e etage zijn 6 slaapkamer, en een sanitaire ruimte met daarin 2 wc's, 2 douches, en een wastableau met 3 wasbakken.

 
Naam Groepsaccommodatie Paradiso
Adres Hoofdweg 8
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542930
e-mal info@paradisoameland.nl
WWW Groepsaccommodatie Paradiso 

 

2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all