Vakantieboerderij ‘t Arendsnest is rustig gelegen aan de rand van het dorp Buren, in een overwegend agrarisch gebied.

De boerderij is in het winterseizoen 2004/2005 volledig vernieuwd en uitermate geschikt voor het houden van familieweekenden -feesten, werkweken, schoolreisjes & sportweekenden etc.

Onze vakantieboerderij bestaat uit twee gedeeltes: “Het Voorhuis” en “De Schuur”. Beide accommodaties zijn zowel als één geheel of als twee volledig van elkaar gescheiden gedeelten te huren. “Het Voorhuis” en “De Schuur” zijn ruim opgezette, gezellige en comfortabele verblijfsaccommodaties voor groepen van ca. 10 tot maximaal 60 personen. 

Van buiten is het gebouw  in de authentieke Amelander boerderijstijl, terwijl van binnen de accommodatie van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien, zoals centrale verwarming etc.
Het Arendsnest voldoet aan de huidige brandveiligheidseisen en is het gehele jaar geopend.

De schuur is bestemd voor grotere gezelschappen tot maximaal 40 personen. De accommodatie bestaat uit een grote recreatiezaal, keuken met magazijn, twee sanitaire ruimtes, op de verdieping 6 slaapkamers die voorzien zijn van 2 tot 5 etagebedden.

Het Voorhuis is geschikt voor het verblijf van kleinere gezelschappen tot 20 personen.

 
Naam Groepsaccommodatie 't Arendsnest
Adres Kooiweg 17
Dorp BUREN
Telefoon 0519-543892
e-mal info@arendsnestameland.com
WWW Groepsaccommodatie 't Arendsnest3Huize-Miedema.png6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all