De groepsaccommodatie Kienstrahoeve staat aan de rand van het dorp Buren. U heeft een prachtig uitzicht over de landerijen en naar de veerboten.

De accommodatie staat op 100 meter loopafstand van het centrum Buren, 500 meter van de Waddenzee en op 1500 meter van het Noordzee strand van Buren.

De accommodatie is comfortabel en gezellig ingericht, geheel centraal verwarmd en is het gehele jaar geopend.

De accommodatie is geschikt voor groepen van uiteenlopende aard en leent zicht uitstekend voor familie reünies, schoolreisjes, werkweken, personeelsreisjes, groepsvakanties etc. De groepsaccommodatie Kienstrahoeve is geschikt voor gezelschappen tot max. 50 personen. U beschikt als groep over de gehele accommodatie.

Het verblijf is op basis van zelfverzorging.

Bij de accommodatie is voldoende ruimte voor sport en spel met een speelweide van ± 7000m² met schommels, volleybalnet en voetbaldoelen. Tevens zijn er twee terrassen aanwezig met picknick banken en gezellige zitjes.

De recreatie-/eetzaal is gezellig ingericht met tafels en stoelen en een aparte zithoek, kleuren tv met kabel aansluiting tevens is er een tafelvoetbalspel aanwezig.

In de accommodatie zijn 2 sanitaire ruimtes op de begane grond met ieder 2 douches en 2 wc’s met wastableau’s met koud en warm water.

Naam Groepsaccommodatie Kienstrahoeve
Adres Willibrordusstraat 10
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542053
e-mail info@kienstrahoeve.nl
WWW Groepsaccommodatie Kienstrahoeve 

 

 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all