Aan de rand van het dorp Buren ligt kampeerboerderij Licht der Zee. Groepen tot 120 personen kunnen hier met gemak worden ondergebracht.

Daartoe is de kampeerboerderij uitstekend geoutilleerd.

Op de begane grond vindt u een royale recreatie-/eetzaal met voldoende tafels en stoelen en een bar, een kleuren-tv met kabelaansluiting, een begeleiderskamer met een gezellige zithoek, een compleet ingerichte keuken en spoelkeuken en twee sanitaire ruimtes. Verder zijn er 2 slaapzalen: een zaal voor 40 personen en een grote kamer voor 14 personen.

Op de bovenverdieping zijn een ruime slaapzaal voor 40 personen, een kamer voor 4 personen en een voor 6 personen, beide met eigen douche, toilet en wastafel en een 8-persoons slaapkamer met 2 wastafels met warm/koud stromend water aanwezig. Het gehele gebouw heeft centrale verwarming.

Heeft u dan nog een ruimtetekort? U kunt ook nog enkele appartementen, gevestigd op hetzelfde adres, bijhuren. Deze zijn voorzien van douche, toilet en wastafel, een eigen keukenblokje met 4-pits kookplaat en koelkast en vloerverwarming.

Bij de kampeerboerderij is een groot plein, een ruime door bomen omgeven tuin en een groot speelveld aanwezig.

 
Naam Kampeerboerderij Licht der Zee
Adres Kloosterpad 1
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542690
e-mail info@kampeerboerderij-ameland.nl
WWW Kampeerboerderij Licht der Zee 

 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all