Ons vakantiehuis is gelegen aan de zuidkant van het mooie dorp Buren met een prachtig uitzicht over de landerijen en de zeedijk.

Onze acommodatie is geschikt voor groepen van 15 t/m 60 personen en leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld: schoolreisjes, werkweken, familie-uitjes, reunie's, personeelsfeesten, sportverenigingen, groepsvakantie's.

Ons vakantiehuis bestaat uit twee etage's en is zeer ruim van opzet. de accomodatie is geheel voorzien van centrale verwarming en dus geschikt voor verhuur gedurende het hele jaar.

Bij ons vakantiehuis zijn ruime speelweide met voetbalveld,vollybalveld,buiten-tafeltennis en schommels aanwezig.

Op de begaande grond bevinden zich: Hal met telefoon, 1 slaapkamer (4 pers,) Safe aanwezig, Eetzaal en recreatiezaal met kleuren tv en kabelaansluiting, Sanitaire ruimte met 4 toiletten, 4 doucheruimtes, wasmachine, Volledig ingerichte grote keuken.

Op de eerste etage: 5 slaapkamers voor 2-4-6-7-15 personen , 2 toiletten. Op de tweede etage; 2 slaapkamers voor 8 en 14 personen. Alle slaapkamers en -zalen zijn voorzien van wastableau's met warm en koud water. Linnengoed, zoals onderlaken, kussensloop, slaapzak/dekbed, zijn niet aanwezig.

 
Naam Vakantiehuis Kienstra
Adres Willibrordusstraat 13
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542931
e-mail metzameland@home.nl
WWW Vakantiehuis Kienstra 


 

6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all