">

Kamphuis Elzenhoeve is een groepsverblijf aan de rand van het dorp Buren te Ameland.

Binnen een straal van honderd meter van onze kampeerboerderij bevindt zich een supermarkt, snackbar en restaurant. Ook het strand en het Wad zijn te voet te bereiken.

Kamphuis Elzenhoeve biedt onderdak aan maximaal zestig personen. Deze personen hebben de beschikking over een volledig ingerichte keuken, een ruime eetzaal/recreatieruimte en een mooie speelweide. Binnen het kamphuis bevinden zich verschillende slaapzalen. Op deze manier kunt u altijd een geschikte indeling maken voor uw groep, denk aan bijvoorbeeld een scheiding tussen jongens en meisjes of tussen verschillende gezinnen tijdens een familieweekend.

In de accommodatie bevinden zich diverse ruimtes met sanitaire voorzieningen. Op alle kleine slaapkamers zijn wasbakken aanwezig. In het gebouw zijn in het totaal vijf douches en zeven toiletten.

Naast de keuken bevindt zich een ruime eetzaal. Deze zaal is opgedeeld in een gezellige ruimte met banken en stoelen, om 's avonds lekker even te zitten en aan de andere kant is ruimte om met zestig personen te eten of recreatief bezig te zijn.

Bij het kamphuis bevindt zich een grote speelweide van ruim 2500 m2. In deze weide kunnen diverse sporten beoefend worden. Er zijn twee voetbaldoelen aanwezig, een volleybalnet, een tafeltennistafel, diverse schommels en een wip.

 
Naam Kamphuis Elzenhoeve
Adres Willibrordusstraat 2b
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542721
e-mail info@elzenhoeve.nl
WWW Kamphuis Elzenhoeve 

 

 

4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all