Onze accommodatie biedt uitstekend plaats aan groepen van 20-80 personen. Natuurlijk heeft u in deze kampeerboerderij alle ruimte voor uzelf.

Wij verhuren uitsluiten aan 1 gezelschap zodat u van anderen geen overlast heeft. Op het speelveld heeft u alle mogelijkheden om te voetballen, volleyballen, badmintonnen of noemt u maar op.

Mocht het zo zijn dat het weer tegenvalt dat is het dagverblijf ruim genoeg om te tafeltennissen of andere spelletjes te doen. Het is natuurlijk echt genieten in de natuur die u direct naast de deur vindt.

De ligging van onze groepsaccommodatie is heel bijzonder. U bent hartelijk welkom op de Kooiplaats, een buurtschap zo’n 1,5 km ten oosten van het dorp Buren. U zit midden in de natuur dus veel speelruimte en direct genieten van de rust.

Er is een groot speelveld aanwezig voor eventuele sportieve activiteiten. Ook kunt u uren wandelen door de duinen welke direct grenzen aan onze accommodatie. Het strand is op loopafstand van ongeveer 15 minuten, de waddenzee op loopafstand van ongeveer 10 minuten.

Naast uitstekende nieuwe sanitaire voorzieningen die kortgeleden zijn gerealiseerd vindt u ook een volledig ingerichte keuken. Er zijn in totaal 8 toilletten en 7 douches beschikbaar. 

Geniet u met uw gezelschap van de rust en ruimte in onze groepsaccommodatie, hier kunt u zich vrij en ongestoord bewegen. Maar ook de musea, het zwembad, recreatiegebied De Vleyen en andere culturele en sportieve gebeurtenissen zijn altijd leuk om te bezoeken. 

Naam Groepsverblijfj 't Oastind
Adres Kooiweg 1
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542428
e-mal hetoastind@home.nl
WWW Kampeerboerderij 't Oastind 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all