In het dorp Buren vindt Hotel Café Restaurant "De Klok". Geografisch gezien ligt het hotel precies in het midden van het eiland. Ons hotel weet modern comfort, persoonlijke zorg, toeristische en zakelijke wensen uitstekend te combineren. Daarnaast staat bij ons gastvrijheid hoog in het vaandel.

Hotel De Klok ligt op 3 kilometer afstand van de veerdam en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Hotel de Klok heeft voor haar gasten heel wat in huis: sfeervol ingerichte kamers, gezellig café met brasserie, A la carte Restaurant, terras op het zuiden, biljard, sauna, zonnebank en lift.

De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van badkamer met bad en/of douche en toilet. Iedere kamer heeft kabel-tv en een wekker radio. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens uw verblijf een mobiele telefoon van het hotel te gebruiken.
 
Een deel van de hotel kamers bevindt zich op de begane grond. De meeste kamers bevinden zich aan de achterzijde van het hotel. De kamers op de verdiepingen zijn ook per lift te bereiken. Daarnaast is er een speciale etage in het hotel waar honden zijn toegestaan.

U kunt een kamer boeken met logies en ontbijt of met halfpension. Het ontbijt wordt verzorgd in de vorm van een buffet. Door de ruime keuze in brood, beleg en warme hapjes, bent u er zeker van dat u de dag met een goed gevulde maag begint.

Als u ook ´s avonds in het hotel wilt eten, krijgt u een heerlijk drie-gangen-menu voorgeschoteld. De koks zorgen elke dag voor een nieuw en verrassend menu. Natuurlijk kunt u uw dieet- en smaakwensen doorgeven, daar wordt dan uiteraard rekening mee gehouden.

Naam Hotel de Klok
Adres Hoofdweg 11
Dorp Buren
Telefoon 0519-542181
e-mail info@hoteldeklok.nl
WWW hotel de klok
6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all