Op één van de mooiste plekjes van Ameland, op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand vindt u Strandhotel Buren aan Zee. Aan alle zijden van dit hotel heeft u een schitterend uitzicht over de zee en de duinen. Vanuit de kamers aan de zuidkant van het hotel heeft u een prachtig uitzicht over het dorp Buren en de Waddenzee.

Het hotel beschikt over  27 modern en comfortabele ingerichte kamers, die allemaal over 2 box-springbedden, LCD tv + dvd speler en een luxe badkamer met massagedouche beschikken.  Het hotel is voorzien van een lift en heeft een eigen, gratis, parkeerterrein. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte op de begane grond.

In de welness faciliteiten; sauna, de stoomcabine of het solarium, vindt u verdere ontspanning na een dag eiland verkennen. Beautysalon “Ambla Secrets” biedt u op afspraak een schoonheidsbehandeling naar wens. Het fitnesscentrum “Pulse” en het overdekte zwembad “de Golfslag” zijn er voor een actiever deel van uw verblijf. Beiden zijn gelegen in het Vakantiepark “Klein Vaarwater”, ongeveer 700 meter van het hotel.

Buren aan Zee is ideaal gelegen om Ameland te gaan ontdekken, u bent meteen omgeven door de prachtige natuur die het eiland rijk is. De dorpen Nes en Buren liggen op korte afstand van het hotel. Hier vindt u leuke winkels, gezellige terrasjes en restaurants.

Naam Strandhotel Buren aan Zee
Adres Strandweg 85
Dorp Buren
Telefoon 0519-542110
e-mail info@strandhotelburenaanzee.nl
WWW standhotelburenaanzee

 

 


 

7bg-logo1-1.gif6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all