Aan de rand van centrum van het dorp Hollum ligt appartementen Freyenburg. Winkeltjes, supermarkt en restaurantjes zijn op loopafstand.

Het Noordzeestrand, de duinen en het bos liggen op twee kilometer lopen. In de nabijheid van ons appartementencomplex is een bushalte waardoor u zich comfortabel kan laten vervoeren over het gehele eiland.

Deze verbouwde boerderij was jarenlang in gebruik als veeteeltbedrijf. Er werden zowel koeien als schapen gehouden. Begin jaren negentig is onze boerderij omgebouwd tot het huidige appartementencomplex met bungalow en appartementen. Na deze verbouwing zijn onze appartementen uitermate geschikt voor kinderen en gasten die minder goed ter been zijn. Onze appartementen zijn rolstoelvriendelijk en voldoen aan de modernste eisen voor mindervaliden.

De appartementen zijn gelegen in een royale kindervriendelijke tuin met veel speeltoestellen. Door de situering van de appartementen is er volop privacy om te genieten van uw verblijf op Ameland.

U kunt kiezen uit 4-, 6- of 8 persoons appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Al onze appartementen hebben zowel op de begane grond als op de verdieping slaapkamers met sanintaire voorzieningen.

Freyenburgh is uitermate geschikt om in familieverband korter of langer op Ameland te verlijven.

Naam Appartementen Freyenburgh
Adres Tussendijken 26
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-556323
emal arnold.wiegersma@home.nl
URL Appartementen Freyenburgh
2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png6vpva.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all