Appartement de Suudooster is een appartementen die onder het schuine dak van een voormalige boerderij annex kolenschuur is gebouwd.

Het appartement staat onder de stralen van het vuurtorenlicht in het hart van Hollum.

Het appartement is ingericht voor vier personen. Voor kleintjes is een campingbedje en een kinderstoel aanwezig. De Suudooster heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming en een radiator voor de snelle bijverwarming.
Het appartement heeft de beschikking over een lekkere tuin.

De Suudooster ligt aan de zuidoost kant van de schuur. Het is het tweelingzusje van de Westsuudwester, maar dan in spiegelbeeld. De Suudooster is apart en samen met de Westsuudwester te huur.

De beschutte tuin met terraszitje biedt volop privacy en voldoende speelruimte.

De Suudooster ligt midden in het dorp op loopafstand van de supermarkt, ijscoboer (met het lekkerste softijs van de wereld), tijdschriftenhandel, souvenirwinkel, boekhandel, viskraam, fietsenverhuurbedrijf, restaurant, molen, galerie, reddingbootmuseum, Sorgdragermuseum, kroeg en kerk. De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust liggen op een afstand van iets meer dan een kilometer. Het appartement ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de bushalte (De Stelp).

 

 

Naam J. de Jong
Adres O.P. Lapstraat 7
Dorp HOLLUM
Telefoon 0623218213
e-mail Jeanetdejong@planet.nl
WWW Appartement Suudooster
1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all