">

Panorama maakt deel uit van het 4 sterren Resort de Amelander Kaap.

Vanuit uw appartement komt u via een overdekt en verwarmde gang bij het overdekt en verwarmd zwembad (gratis), brasserie, bar, restaurant, squashbanen, kinderspeelplaats, beautycentrum, sauna en zonnebank.

U kunt gebruik maken van wasmachine en droger (muntjes). Buiten zijn all Weather tennisbanen (bij vorst wordt er een ijsbaan van gemaakt) en een 9 holes NGF-golfbaan met A status en een oefenbaan.

Ameland heeft nog meer te bieden zoals zeilen, (kite)surfen, vliegeren. wadlopen, prachtige fiets en wandelpaden, parachutespringen, robbenplaat waar u met de boot naar toe kunt. Ook zijn er vele festiviteiten gedurende het hele jaar zoals een demonstratie van de paardenreddingboot, groots Volleybal toernooi. 

Panorama ligt op loop afstand van het idyllisch dorpje Hollum en van het strand. In Hollum zijn vele winkel(tjes) o.a. een supermarkt en op het strand is een mooi strandpaviljoen met groot terras waar u 's avonds van de zonsondergang kunt genieten.

Recentelijk is Panorama gerenoveerd. In de badkamer is een wastafel met toilet en een Föhn. Onze nieuwe keuken is voorzien van ingebouwde vaatwasmachine, koelkast met vriesgedeelte, magnetron/grill/oven combinatie en een 4 pits elektrisch fornuis.Het meubilair is vernieuwd. er zijn een nieuwe TV(LCD/Led scherm) en een Blue-ray speler en in de slaapkamer is een nieuw 2 persoons boxspring gekomen met extra dikke matrassen.

Vanuit de kamer komt u via een schuifdeur(met hordeur) op het terras waar 4 nieuwe aluminium 5 standen stoelen staan met tafel. Van 12.00 uur tot zonsondergang kunt u hier van de zon genieten en van de lichtstralen van de vuurtoren. 

Panorama is aan de buitenkant van het Resort gelegen zodat u een vrij uitzicht heeft en een grasveld grenzend aan het terras.

Panorama is geschikt voor 2 tot 4 personen(2 pers. slaapkamer en in de kamer een 2 persoons slaapbank). Uw appartement is op de begane grond gelegen en is geheel gelijkvloers.

Bij het appartement horen (gratis) een dames en een herenfiets beiden met 3 versnellingen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Vlakbij uw appartement is een ruime gratis parkeerplaats. Water en elektriciteit is bij huurprijs inbegrepen.

 
Naam Dhr. Jan Berg
Adres Oosterhiemweg 1-6
Dorp HOLLUM
Telefoon 050-4093502 of 0654311357
e-mail jan.berg@ziggo.nl
WWW Appartement Panorama

3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all