">

Koudenburg is een kleinschalig park met luxe 5 -sterren bungalows, compleet ingerichte stacaravans, mooi gelegen kampeerplaatsen en gezellige groepsaccommodatie.

Het park is gelegen op een unieke lokatie aan de rand van een 9-holes Golfbaan en een prachtig ongerept natuurgebied nabij het dorp Hollum.

Op het park bevindt zich een gezellige Pub waar het goed toeven is en waar u kunt poolen, spelletjes doen of gewoon even gezellig een slaapmutsje halen. Iedere dinsdag kunt u in de pub mee doen aan de klaverjascompetitie en iedere zondag wordt hier een welkomst barbecue gehouden, incl. gratis T-shirt voor uw kind. In de zomermaanden en in de mei- en herfstvakantie is er een animatieteam aanwezig.

De luxe bungalows op Recreatiepark Koudenburg zijn comforabel ingericht met open haard, zonnehemel, vaatwasser, combi-magnetron, kleurentelevisie, dvd speler, luxe badkamer met aparte douche en whirlpool en apart toilet.

De bungalows bieden plaats aan 6 tot 8 personen en beschikken over een ruime tuin met tuinmeubelen en parasol. In de meeste bungalows is uw hond welkom. Iedere bungalow heeft een ander interieur.

Naam Recreatiepark Koudenburg
Adres Oosterhiemweg 2
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554367
e-mail info@koudenburg.nl
WWW Recreatiepark Koudenburg
4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png6vpva.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all