Ambousen is een kleinschalig caravanpark op de westpunt van Ameland.

Het park, met ca. 120 caravans, is gelegen aan een ruig duingebied, net buiten het sfeervolle dorp Hollum.

Met zijn leuke winkeltjes en ruime keus en diversiteit aan horecagelegenheden een prima plek voor vakantievertier. Op ca. 50 meter van het park vindt u de vuurtoren en het bos en u bent ca. 900 meter, dus op loopafstand, van het strand. Een prima ligging voor een fantastische vakantie.

Caravanpark Ambousen onderscheidt zich door rust en een ruime opzet. Veel groen en royale kavels kenmerken het park. Mede hierdoor hebben de caravans een grote mate van privacy. Er is een speelterreintje voor de kinderen en honden zijn toegestaan. Het bijplaatsen van een tent is tegen een kleine vergoeding mogelijk. E.e.a. in overleg met de parkleiding. Fietsen kunt u ter plaatse huren

Op onze website kunt u in contact komen met verhuurders van caravans. Op onze website treft u een selectie aan met beperkteinfo en contactmogelijkheden.

Bij de ingang is er parkeergelegenheid voor gasten. Op het terrein bevindt zich een centraal gelegen toiletgebouw met hierin een wasruimte met een professionele wasmachine en wasdroger. Hiervoor zijn munten bij de receptie verkrijgbaar. In de zomer is er een recreatieteam aanwezig. In ons receptiegebouw kunt u terecht voor vragen en eenvoudige snacks.

Naam Caravanpark Ambousen
Adres Oranjeweg 40
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554471
e-mail info@ambousen.nl
WWW Caravanpark Ambousen

 


 

 

3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all