">

Vakantiehuis 'Noordoost' is een luxe 2 persoons ****woning aan de rand van het dorp Hollum.

Vakantieshuis 'Nooroost' op loopafstand van de winkels, restaurants en op ongeveer 1200 meter van bos, duinen en het strand.

De vakantiewoning is volledig gelijkvloers en van alle gemakken voorzien met een modern ingerichte keuken met centrale verwarming.  In de woonkamer is o.a. kabel KTV, audio apparatuur met CDspeler en er is draadloos internet voor uw laptop.

Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed met de mogelijkheid om het bed te splitsen in 2 éénpersoons bedden, en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Aan de achterkant is een heerlijk rustig eigen terras. Er is een parkeerplaats voor uw auto en er is een schuur voor uw fiets aanwezig. 

Noordoost is een luxe 2 persoons woning. Van alle gemakken voorzien en met een modern ingerichte keuken.

Huisdieren zijn na overleg toegestaan behalve in juli en augustus.

Onze vakantiehuizen zijn zeer kindvriendelijk en op het speelterrein zijn er volop speeltoestellen voor de kinderen zoals: zandbak met speelgoed, glijbaan, klimrek, hangmat, schommels, tennistafel, skelter met aanhangkar, traptrekkers en een trampoline.

 
Naam Fam. E. Kolk
Adres Tussendijken 40
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554199
e-mail info@stateklavervier.nl
WWW Vakantiewoning State Klaver Vier Noordoost
4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all