">

Vakantiehuis "West" is een 4-persoons ****woning aan de rand van het dorp Hollum op ongeveer 1200 meter van het strand.

Het is zeer kindvriendelijk en luxe ingericht met veel speelruimte en speeltoestellen voor uw kinderen. Vakantiehuis "West"heeft 2 terrassen één aan de westkant en één op het zuiden.  Er is parkeerruimte voor uw auto en een schuur voor uw fiets.

De 4 persoons vakantiewoning heeft een woonkamer (ongeveer 24m²) met open keuken. Via de hal bereikt u het toilet. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, magnetron,wasmachine en afwasmachine. In de woonkamer is een tv, audio-apparatuur met cd-speler en draadloos internet.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, één voorzien van twee eenpersoonsbedden en één voorzien van een tweepersoonsbed en een badkamer met wastafel en douche.

Huisdieren zijn na overleg toegestaan behalve iIn juli en augustus.

Onze vakantiehuizen zijn zeer kindvriendelijk en op het speelterrein zijn er volop speeltoestellen voor de kinderen zoals: zandbak met speelgoed, glijbaan, klimrek, hangmat, schommels, tennistafel, skelter met aanhangkar, traptrekkers en een trampoline.

 
Naam Fam. E. Kolk
Adres Tussendijken 40
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554199
e-mail info@stateklavervier.nl
WWW Vakantiewoning State Klaver Vier West
2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all