Op een mooie plek aan de rand van het dorp Hollum , ligt onze sfeervolle groepsaccomodatie met een royaal terrein, op korte loopafstand van het centrum waar u gezellig kunt winkelen of een terrasje kunt pikken.

Onze locatie heeft een beschut speelterrein met veel ruimte en biedt voldoende privacy. De accommodatie bevindt zich in een voormalige boerderij die verbouwd is naar de eisen van deze tijd en voldoet aan de recentste eisen van brandveiligheid.

Wij kunnen onderdak bieden aan groepen van minimaal 20 tot maximaal 50 personen en zijn jaarrond geopend. Onze accommodatie is zeer geschikt voor uw familieuitstapje, personeel en of schoolreis.

Het geheel is voorzien van cv-verwarming. Op het buitenterrein is een ruim terras met tafels en banken alsmede een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een sportveld voor voet-of volleybal. Parkeerterrein voor uw auto’s is voldoende aanwezig.

In de gebouwen is de slaapafdeling met 9 slaapkamers ondergebracht, 8 kamers met 6 slaapplaatsen en 1 met 2 slaapplaatsen, allen in de vorm van stapelbedden. De bedden zijn uitgerust met dekbedden en kussens, garderobekast en een wastafel met warm en koud stromend water maken elke kamer kompleet. Verder zijn er 5 douches en 5 toiletten in 3 aparte ruimten, waarvan 1 geschikt is voor invaliden.

In de eetzaal is een apart zitgedeelte met kabel-tv en munttelefoon. Aan deze eetzaal is gebonden de keuken, die volledig ingericht is voor zelfverzorging met een 6-pits fornuis, een koel/vriescombinatie, koffiezetter en magnetron. Eveneens is een wasmachine en wasdroger op basis van munten aanwezig.

Verzorging (ontbijt of diner) is in overleg mogelijk. Voor de liefhebbers is een barbecue beschikbaar.

 
Naam Recreatieboerderij IJnsen
Adres Oosterlaan 16
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554152
e-mail info@ynsenrecreatie.nl
WWW Recreatieboerderij IJnsen5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all