Kampeerboerderij De Westermiede is gelegen op een mooie locatie aan de westkant van het dorp Hollum met een vrij uitzicht over weilanden met op de achtergrond bos, duin en zeedijk. De boerderij staat aan de rand van het dorp, op 1000 meter afstand van strand, bos en duin.

In het dorp vindt u op ongeveer 200 meter afstand de nodige winkels.

Onze boerderij is zeer geschikt voor vakantieweken, schoolreisjes en familie-uitje of verenigingsuitstap.

De accommodatie beschikt over 6 slaapzalen, te weten 2 vertrekken met elk 4 bedden, 2 vertrekken met elk 10 bedden, een slaapzaal met 16 bedden en een slaapzaal met 18 bedden. Op 2 plaatsen zijn sanitaire voorzieningen met wasgelegenheid en in totaal 5 toiletten en 5 douches.

In de ruime eetzaal van 80 m2 is een tv en een radio/cd aanwezig. Daarnaast is er nog een zitkamer van 22 m2 aanwezig. In deze beide ruimten is verwarming aanwezig. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging, met o.a. 3 koelkasten, een diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker etc.

Rondom de kampeerboerderij is een speelterrein van ruim 2500 m2 met o.a. voetbalveld, volleybalveld, gelegenheid voor basketbal en tafeltennis, speelvoorzieningen en picknickplaats.

Onze accommodatie voldoet aan de recente eisen op het gebied van brandveiligheid.

 
Naam Kampeerboerderij De Westermiede
Adres Burenlaan 31
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554593
e-mail westermiede@hetnet.nl
WWW Kampeerboerderij De Westermiede4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg6vpva.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all