Tijdens uw verblijf in Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap zal het u aan niets ontbreken. Niet alleen het sfeervolle restaurant De Kaapse Pracht en gezellige brasserie met open haard, maar ook een overdekt zwembad, solarium, vitaliteit & wellness centrum en all-weather tennisbanen staan volledig tot uw beschikking!

Wij bieden een totaalconcept: u vindt er de luxe van een hotel (40 kamers) en de vrijheid van twee- en drie- kamer appartementen. Dit 4-sterren hotel, gelegen aan de voet van de Hollumer duinen, beschikt over accommodatie naar ieders wens.

Om u zelf te verwennen zijn er volop mogelijkheden in het beautycentre en onder de zonnebank met gezichtbruiner. Op de eigen squashbaan met all-weather-tennisbanen kunt u zich sportief uitleven terwijl de kinderen het prima naar hun zin hebben op de speelplaats.

De trots van het park is de negen-holes golfbaan, deze ligt letterlijk naast de deur. Ervaren maar ook beginnende golfers worden uitgedaagd om eens een balletje te slaan.

Ons resort is bij uitstek geschikt voor vergadering of training met sportieve ‘breaks’, maar ook voor uw familiefeestjes.

Naam Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap
Adres Oosterhiemweg 1
Dorp Hollum
Telefoon 0519-554646
e-mail info@hotelamelanderkaap.nl
WWW Hotel Amelander Kaap 

5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all