De ruime en gezellige 2-persoons Appartementen Uneken bevinden zich aan de Hoge Miedeweg 5 in Nes.

Anjo is een modern ingericht 2 tot 4 persoons appartement in Nes (rustig gelegen) op loopafstand van winkeltjes en restaurantjes.

Wilt u er eens een paar dagen tussen uit of uw vakantie op Ameland  vieren? Dan bent u van harte welkom in ons 4-persoons appartement, gelegen aan de (zuidoost)rand van het dorp Nes.

Gezellig en verzorgd huisje waar u zich snel thuis zult voelen door de aangename moderne inrichting. Zeer rustig gelegen nabij bos- en duingebied aan de zuidkant van Nes. Uniek uitzicht richting wadden.

De Balstien is een 2 persoons appartement op een geweldige locatie aan de weg naar het strand en het bos in het dorp Nes. De afstand van het appartement tot het strand is ongeveer 1 kilometer. De afstand tot het bos en de heide is 300 meter.

Huize de Linde is een 4 persoons appartement aan de rand van het dorp Nes in een rustige omgeving en vlakbij een prachtig natuurgebied. Huize de Linde ligt in de duinen op ongeveer 1000 meter van het Noordzeestrand.

Appartement Nestaanzee is een ruim en luxe appartement met 3 kamers en geschikt voor 2- 5 personen.

Appartement De Suihoek is een 2 persoons appartement op Ameland. Het appartement ligt aan de rand van het dorp Nes en ligt op loopafstand van het centrum.

2amelanderhistorie.jpg6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all