">

De ruime en gezellige 2-persoons Appartementen Uneken bevinden zich aan de Hoge Miedeweg 5 in Nes.

Rustig en aan de zuidoostkant van het dorp gelegen, vlakbij supermarkt, centrum van het dorp met historische gebouwen, recreatiegebied De Vleijen en de belangrijkste uitvalswegen.

De indeling en inrichting van de appartementen is als volgt: woonkamer met open keuken (ca. 19 m2), ruime badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. De appartementen zijn op de 1e verdieping gelegen en voorzien van cv.

In de gezellige woonkamer treft u een zithoek met 2-persoons bank, 2 gemakkelijke stoelen en een salontafel aan. De eethoek bestaat uit een uittrektafel met twee stoelen. Verder is er een kleuren-tv (kabel) en radio aanwezig. De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, 4-pits elektrisch fornuis, afzuiginstallatie, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende pannen, serviesgoed, glaswerk en bestek om zelf uw eten te bereiden.

De slaapkamer is uitgerust met 2 éénpersoonsbedden met nachtkastjes, een wekkerradio, bedleeslampjes en een hang-/legkast. Bedlinnen is bij de huur inbegrepen, deze hoeft u dus niet mee te nemen.

De ruime badkamer heeft een toilet, een douche en vaste wastafel met warm en koud stromend water en toiletspiegel. U kunt eventueel gebruik maken van de wasmachine van de verhuurder.

Een kinderbed, -stoel en -box zijn aanwezig wanneer u uw kleine meeneemt.

In de tuin is een zitje met een terrastafel en een aantal stoelen als u lekker buiten wilt zitten.

Huisdieren zijn in de appartementen niet toegestaan.

Naam R. en P. de Jong
Adres Hoge Miedeweg 5
Dorp NES
Telefoon 06-51462991
emal pam.dejong@home.nl
WWW appartementen Uneken
1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all