Op één van de mooiste plekjes op Ameland vindt u het comfortabele appartementencomplex Landal Ameland State, door een duinenrij van zee gescheiden.

Dit complex, met het gezellige Grand Café Restaurant 'Paal 13', is gelegen aan de Strandweg, niet ver van het dorp Nes. Een ideale vakantie in een fantastische omgeving met strand (ca. 100 m) zon en zee naast de deur.

Het appartementencomplex telt 85 ruime appartementen met centrale lift. U geniet er van optimale privacy. In enkele appartementen is een huisdier toegestaan. Het restaurant beschikt over een kleine en grote kaart. In de meeste appartementen kunt u draadloos internetten.

De riante appartementen beschikken over een woon-/eetkamer met tv, DVD-speler, radio-.cd-speler en open keuken met o.a. afwasmachine, magnetron en Senseo-koffiezetapparaat. Twee badkamers, waarvan één met bad en dubbele wastafel en één met douche, wastafel en toilet. De appartementen worden electrisch verwarmd. Terras of balkon met tuinmeubelen.

Naam Appartementencomplex Ameland State
Adres Strandweg 51
Dorp NES
Telefoon 0519-546200
e-mail ameland@landal.nl
WWW Appartementencomplex Ameland State

 

 

7bg-logo1-1.gif6vpva.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all