Ostrea bevindt zich op de mooiste plek van Ameland, midden in de natuur op nog geen 200 meter van het strand aan de rand van het dorp Nes.

Vanaf de stijlvolle oprijlaan ziet u het prachtige complex liggen. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende appartementen, die overigens allemaal eenvoudig te bereiken zijn per trap of per lift.

Behalve de intiem gesitueerde tweekamerwoningen en royale driekamerwoningen in de vorm van parterre-appartementen en maisonnettes kent het complex een aantal riante penthouses. U heeft de keuze uit appartementen van twee tot zes personen die, afhankelijk van de ligging, uitzicht bieden op bos, duinen of de zee. Maar welke optie u ook neemt, u bent altijd verzekerd van een ruime mate van privacy.

Elk appartement heeft een fraaie badkamer met ligbad en douche, een ruime woonkamer en een groot terras of balkon. Daarnaast zijn de appartementen standaard voorzien van elle moderne apparatuur. De keuken is onder meer uitgerust met een magnetron, keramische plaat en grill-oven. De appartementen kunnen qua interieur onderling iets verschillen. Het complex beschikt over een internetcafé, speelweide, leeshoek en wasserette.

Gasten van Ostrea zullen genieten van de gehele atmosfeer. Door het gebruik van rustgevende, natuurlijke tinten en materialen straalt het complex warmte en geborgenheid uit. Gecombineerd met de luxe aankleding is dit ongetwijfeld een heerlijke basis voor ontspanning.

Naam Appartementencomples Ostrea
Adres Excelsiorstraat 80
Dorp NES
Telefoon 0519-543333
e-mail ostrea@ostrea.net
WWW Appartementencomplex Ostrea
3Huize-Miedema.png6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all