Appartementen ‘De Wadden’, is op een rustige locatie gelegen in het dorp Nes. Het ligt vlakbij het sfeervolle centrum met zijn leuke winkeltjes, restaurants en terrassen.

De fietsafstand naar het strand bedraagt ca. 10 minuten en naar het Wad ca. 5 minuten. Nes ligt bovendien centraal op Ameland en is uitermate geschikt als uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Kilometers lange fietspaden langs duinen, wad en diverse karakteristieke dorpen bieden de mogelijkheid om heel Ameland te verkennen.

De studio’s zijn tevens uitermate geschikt als overnachtingsplek voor mensen die tijdelijk op het eiland werkzaam zijn.

Wij beschikken over 2 appartementen en 2 studio's. De appartementen zijn ongeveer 50 m2 groot en zijn geschikt voor 4 of 5 personen. De appartementen hebben een eigen douche/toilet. De woonkamer met open keuken is uiteraard voorzien van televisie en koffiezetapparaat. Er zijn 2 aparte tweepersoonsslaapkamers. Beide appartementen hebben een royaal balkon op het zuid-oosten. Tevens kan van zithoekjes in de tuin gebruik worden gemaakt.

De studio’s zijn ongeveer 25 m2 groot. Deze zijn uiteraard volledig ingericht met een keukenblok, eigen douche/toilet en een gezellige zithoek met televisie. Tevens kan van zithoekjes in de tuin gebruik worden gemaakt.

Naam Appartementen 'De Wadden'
Adres Wiebe Wesselpad 1
Dorp NES
Telefoon 0622041885
emal dewadden@knid.nl
URL Appartementen De Wadden
1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif6vpva.png3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all