">

De Sonnevilla is een grote luxueuze vakantie Villa geschikt voor 12 tot 14 personen, perfect voor een vakantie met een groot gezin of een familie uitje naar Ameland.

De ruim opgezette en stijlvol ingerichte woonkamer met een grote comfortabele hoekbank, gas-sfeerhaard en grote open keuken biedt u alle luxe en comfort voor een ontspannen vakantie. Met drie dubbel openslaande deuren naar de terrassen op het zuiden en westen kunt u volop genieten van het buitenleven.

De begaande grond van de Sonnevilla is geheel rolstoelvriendelijk. Hier bevindt zich 1 slaapkamer met badkamer, wellness met zonnebank en infraroodsauna, separate toilet en wasruimte met wasmachine en droger. Op de 1e etage bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van televisie.

Omgeving Sonnevilla:

Op loopafstand van strand, zee, duinen, bossen en de dorpskern biedt deze luxueuze villa een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. In de nabijheid van de Villa vindt u Natuurcentrum Ameland en recreatiegebied de Vleyen en kunt u vele mooie fietstochten maken over de door natuurschoon aangelegde fietsroutes. Een keur aan restaurants en cafés vindt u op loop- ofwel fietsafstand.

Voor meer informatie over de verhuur van de Sonnevilla:

 
Naam Ameland verhuurt
Adres Strandweg 41
Dorp NES
Telefoon 0519-346399
emal info@waddenvakantiehuizen.nl
WWW Sonnevilla

 

6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all