Aan de zonnige zuidzijde van het gezellige dorp Nes ligt, verscholen in het groen en weg van alle drukte, het gezellige kleine bungalowpark de Parel van Nes.

Zeer geschikt voor families, kleine gezinnen of stellen, die er samen even tussenuit willen. Natuurlijk zijn huisdieren hier van harte welkom.

De sfeervolle Finse bungalows liggen op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Nes met z'n talloze terrassen, winkeltjes en eethuisjes. De bossen, duinen en het Noordzeestrand zijn binnen handbereik, terwijl de pier waar de veerboot afmeert ook op slechts enkele minuten afstand ligt. Kortom: een mooiere en centralere ligging dan de Parel van Nes is haast niet mogelijk.

Op het park is een gezellig kinderspeeltuintje aanwezig waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Op het terrein is ook een wasserette.

Parel van Nes is een autovrij park, maar biedt voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Alle bungalows zijn volledig ingericht. Gasten beschikken over een luxe keuken, natuurlijk met koelkast en vriesvakje, een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. In de woonkamer ontbreken tv en dvd/cd-speler vanzelfsprekend niet.

Naam Bungalowtuin de Parel van Nes
Adres Stokershiem
Dorp Nes
Telefoon 0519-543436
e-mail info@metzverhuur.nl
WWW Verandawoningen Stijl en Zo
2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all