">

Vakantiehuis "Actief " is prachtig gelegen op een duin aan de strandweg even buiten Nes. Het huis ligt op een steenworp afstand van het strand.

Vanaf het duin achter het huis kan je de zee zien. Maar om volop te kunnen genieten van de zon hoef je niet eens naar het strand want doordat rondom het huis meerdere terrassen liggen, kan je de hele dag 'thuis' genieten van heerlijk zomerweer.

Er is een terras aan de voorkant van het huis en ook aan de zuidkant. En ook aan de achterkant van het huis kun je heerlijk op een ligstoel zitten of liggen in het gras. Hierdoor kan je van 's ochtends vroeg tot in de avond genieten van de zon. En doordat er een extra deur is die naar het terras leidt, zijn vanuit de keuken hapjes en drankjes zo naar buiten gebracht.

Het huis is gelegen op een duin en tegenover het bos. Achter het huis is nog een uitgestrekt duingebied. Het ligt dus midden in de natuur en door deze ligging is het huis bij uitstek geschikt voor een lange strand- of boswandeling of een fietstocht door de duinen. Toch ben je niet afgelegen want Nes ligt op loopafstand (ongeveer 15 minuten). Even naar het dorp lopen om boodschappen te doen is makkelijk, want je bent er zo.

De vakantiewoning is volledig ingericht en is geschikt voor maximaal zes personen. Het huis heeft een grote woonkamer, met tv en radio, en drie slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoons bed en een met twee enkele bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. De keuken is onder meer voorzien van een koelkast met vriesvakje, een combi-magnetron en een gasstel. Natuurlijk zijn ook een toilet en douche aanwezig. De meeste gasten parkeren hun auto op het duin naast het huis.

Er is een wasserette vlakbij (op camping Duinoord) waar u uw wasgoed heen kunt brengen. Achter het huis zijn waslijnen waar de was snel in de zon kan drogen. Ook is er een kampwinkel op 5 minuten loopafstand voor een snelle boodschap. En als u een avondje lekker wilt dineren kunt u terecht bij een van de twee restaurants in de buurt (2 minuten loopafstand).

 
Naam Dhr. Eef den Dulk
Adres Strandweg 47
Dorp NES
Telefoon 058-2155734
e-mal eefbouwman@hotmail.com
WWW 

 

4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all