Kampeerboerderij Beijaard is aan de rand gelegen van het centrum van Nes. Onze kampeerboerderij is binnen een loopafstand van 10 minuten vanaf de veerboot en 2 minuten van het centrum.

De supermarkt ligt op 50 meter afstand van de kampeerboerderij.

Onze kampeerboerderij biedt plaats voor groepen vanaf 25 personen tot 50 personen, en is onder andere geschikt voor schoolreisjes, werkweken, familie uitjes en reünies.

Op ons recreatieveld van 4000 m² is er gelegenheid om te voetballen en volleyballen, ook zijn er picknicktafels aanwezig.

Onze kampeerboerderij bestaat uit twee grote slaapvertrekken voor veertien personen en één voor zes personen, er zijn ook drie slaapvertrekken voor vier personen en één kamer voor vier personen, met douche en toilet.

Er zijn twee grote sanitaire ruimtes met douches en toiletten aanwezig, verder zijn er nog twee toiletten en één ervan is met douche.

De keuken is volledig ingericht en er is een eetzaal/recreatiezaal met tafels en stoelen, er is ook een gezellige zithoek met televisie aanwezig.

 
Naam Kampeerboerderij Beijaard
Adres Reeweg 16
Dorp NES
Telefoon 0519-542736e0mail
l t.beijaard@knid.nl
WWW Kampeerboerderij Beijaard

.
 

 

7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all