Een aangename locatie waar eilandgasten zich thuis voelen en met plezier terugkomen.

Centraal gelegen op Ameland, op 15 minuten lopen van het prachtige Noordzeestrand, vindt u een nieuwe, moderne en ruim opgezette groepsaccommodatie voor groepen tot 100 personen.

Dit gastverblijf is gerealiseerd in een sfeer die voor gasten een vertrouwde en warme plek oproept. Een aangename locatie waar eilandgasten zich thuis voelen en met plezier terugkomen.

U kunt het gehele gebouw huren of een gedeelte. De Oostvleugel heeft 58 bedden, de Westvleugel heeft 30 bedden en het voorhuis heeft 12 bedden. Elk gedeelte heeft zijn eigen keuken, dagverblijf en sanitaire voorzieningen. Er zijn tweepersoons-, vierpersoons- en zespersoonsslaapkamers. Buiten hebben we ruime sportvelden en een eigen midgetgolfbaan. Gelegen vlak bij duinen en strand..

Het Zwanewater is met name geschikt voor schoolreisjes, jeugdkampen, (familie) reünies, sportweekenden en verenigingsreisjes.

Het Zwanewater is met 4 sterren geclassificeerd.

 
Naam Groepsaccommodatie Het Zwanewater
Adres Verbindingsweg 12
Dorp NES
Telefoon 0519-542198
e-mail annedejong12@hetnet.nl
WWW Groepsaccommodatie Het Zwanewater
Video  
 

7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all