Bent u op zoek naar een accommodatie voor een schoolreisje, werkweek, vriendenweekend, reünie, familiebijeenkomst of een bedrijfsuitje?

De Kiewiet’s Hoeve biedt u een geschikte locatie met rust en veel ruimte!

De Kiewiet’s Hoeve is gevestigd aan de rand van het dorp Nes tegenover het bos. De accommodatie bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het strand, 25 minuten vanaf de veerboot en 5 minuten vanaf het centrum van het dorp Nes.

De Kiewiet's Hoeve bestaat uit een tweetal accommodaties. De oude karakteristieke boerderij is omgebouwd tot een accommodatie welke uiterst geschikt is voor groepen van 30 tot 60 personen. Bent u van plan met een kleiner gezelschap het eiland te bezoeken? Dan is het Kiewiet's Nest wellicht meer geschikt. Deze accommodatie biedt ruimte aan groepen tot een maximum van 20 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid beide accommodaties tegelijkertijd te huren zodat aan maximaal 80 personen onderdak kan worden geboden.

Het erf van de Kiewiet's Hoeve, ca 5000 m², is omringd door een boomsingel. Er is voldoende ruimte om heerlijk van het zonnetje te genieten, te volleyballen of een balletje te trappen. Naast een voetbal- en volleybalveld zijn er schommels, een tafeltennisspel en picknicktafels aanwezig.

Sinds enige tijd kunt u in de weilanden achter de Kiewiet's Hoeve boerengolf spelen.

 
Naam Kiewiet's Hoeve
Adres Ballumerweg 23
Dorp NES
Telefoon 0519-542302
e-mal kiewietshoeve@hotmail.com
WWW Kiewietshoeve
1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all