Centraal gelegen op Ameland, midden in het Nes, vindt u op een rustige locatie Hotel Zeewinde. Een modern en eigentijds hotel met 34 comfortabele kamers, voorzien van luxe badkamer en kitchenette met koffiezetapparaat, koelkast en magnetron.

Vanuit het Hotel loopt u in een paar minuten het unieke bos-en duingebied in. Het prachtige Amelander strand bereikt u in 10 minuten op de fiets. In de directe omgeving vindt u tal van voorzieningen om van uw verblijf tot een succes te maken. Het gehele hotel is rookvrij.

Sfeervolle lounge en bar

Hotel Zeewinde beschikt over een smaakvol ingerichte lounge en bar waar u kunt genieten van een smakelijk en uitgebreid ontbijtbuffet, een krantje kunt lezen of rondom de open haard kunt uitrusten van fiets- of wandeltocht met een goed glas wijn.

Er zijn verschillende spelletjes aanwezig en voor de kinderen beschikken we natuurlijk over tekenmaterialen.

Royale en beschutte binnentuin

Hotel Zeewinde heeft een rustige en beschutte binnentuin met een prachtig zonnig terras waar in de zomer natuurlijk het ontbijt gebruikt kan worden maar ook een drankje genuttigd kan worden voor u uit eten gaat in een van de vele leuke restaurantjes in het centrum van Nes.

Naam Van Heeckeren hotel
Adres Torenstraat 22
Dorp Nes
Telefoon 0519-546500
e-maill info@vanheeckerenhotel.nl
WWW van Heeckeren hotel1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all