Hotel Bos en Duinzicht is een gezellig familiehotel, rustig gelegen tussen het dorpje Nes en het strand. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Zowel het centrum van Nes, als het strand liggen binnen 10 minuten loopafstand. In de directe omgeving vindt u diverse prachtige fiets- en wandelroutes.

Het hotel beschikt over 33 hotelkamers, onderverdeeld in drie verschillende klassen. De kamers zijn comfortabel ingericht. De ligging van de kamer is afhankelijk van het gekozen type kamer waarbij u kunt kiezen uit kamers met terras of balkon. Er is eigen parkeergelegenheid en ruimte om uw fiets te stallen.

Wij bieden arrangementen waarbij ontbijt, lunchpakket, fiets en taxivervoer van en naar de boot is inbegrepen.

In de bar kunt u ’s avonds gezellig een drankje drinken en in onze comfortabel ingerichte lounge kunt u een spelletje spelen, rustig een boek lezen, tv kijken of een gesprekje aanknopen met de andere gasten.

Bij zonnig weer is het heerlijk toeven op het terras met uitzicht over de landerijen.
Voor gasten van ons hotel is het mogelijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs een 3-gangen menu te gebruiken in twee uitstekende restaurants: Visrestaurant ‘Rede van Nes’, centrum Nes en Restaurant ‘Paal 13’, vlak bij het strand van Nes.

Naam Hotel Bos en Duinzicht
Adres Strandweg 27
Dorp Nes
Telefoon 0519-542368
emal receptie@bosenduinzicht.nl
URL Hotel Bos en Duinzicht5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all