">

Hotel Noordsee ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand van het hotel ligt het Noordzeestrand.

In de directe omgeving van Hotel Noordsee vind je een natuurmuseum en natuurpark 'de Vleijen'.

Vanaf de voordeur beginnen fiets- en wandelpaden, die het afwisselende landschap van Ameland ontsluiten. Het dorp Nes, in de buurt van Hotel Noordsee, is het grootste en gezelligste dorp van Ameland met aantrekkelijke winkeltjes en leuke cafés. 
 
De kamers  
Onze 80 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4* hotelkamer mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan ruimte en comfort. De kamers hebben allemaal een balkon of terras. U heeft de keuze uit Superieur West, Superieur Oost of de Suite.

Appartementen
Heel bijzonder is dat ons hotel beschikt over appartementen. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 4 persoonsappartementen met een volledig ingerichte keuken inclusief magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras.

Naam WestCord Hotel Noordsee
Adres Strandweg 42
Dorp Nes
Telefoon 0519-546600
emal noordsee@westcordhotels.nl
URL Hotel Noordsee 

 

2amelanderhistorie.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all