Hotel Zee van Tijd is helemaal nieuw en beschikt over 8 heerlijke suites, waarbij overnachten een cadeautje wordt. Wat dacht u van de Royal Suite met ruim 40m2, de Comfort Suite met al haar luxe of de lieve Mini Suite?

Al de suites van Zee van Tijd zijn een spiegel van het eiland; sfeervol en voorzien van alle luxe natuurlijk.

Allemaal op nog geen 10 minuten van het strand, midden in het centrum van het mooie Nes. Bij Zee van Tijd geniet u langer van Ameland.

In de suites kunt u gebruik maken van een nespresso apparaat, flatscreen televisie, koelkastje, vloerverwarming en draadloos internet. De stijlvolle badkamers zijn allemaal voorzien van een föhn, scheerspiegel en regendouche met handdouche. Sommige kamers hebben zelfs een dubbele regendouche of royaal bad!

Neemt u graag uw huisdier mee naar het eiland? Dat kan! Zee van Tijd heeft speciaal een suite ingericht waar huisdieren meer dan welkom zijn.

U kunt dagelijks inchecken bij Zee van Tijd vanaf 15:00 uur. Uitchecken dient gedaan te zijn voor 11:00 uur. De receptie is dagelijks geopend vanaf 9:00 uur tot 24:00 uur. Geniet u na het uitchecken of voor het inchecken (nog) graag van ons mooie eiland? Uw bagage kunt u tijdelijk achterlaten bij Zee van Tijd.

Naam Zee van Tij eten, drinken en slapen
Adres Rixt van Doniastraat 18
Dorp NES
Telefoon 0519-543003
e-mail info@zeevantijd.nl
WWW Hotel Zee van Tijd1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all