Sjouke Hiemstra Bouwkundig Bureau is een onafhankelijk dienstverlenend Bouwkundig adviesbureau voor voornamelijk de agrarische sector, maar natuurlijk ook voor particuliere -, bedrijfsmatige – en projectmatige sector.

Bouwontwerp Ameland is gespecialiseerd in houthandel, bouwtekeningen, vloeren, meubels en hout-bewerking. Op onze website ontdekt u de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor zowel particulieren als bedrijven.

Installatiebedrijf R.Oud is een jong en dynamisch bedrijf, volledig gekwalificeerd en gecertificeerd voor alle installatie-technische werkzaamheden voor grote en kleine projekten inzake nieuwbouw/ verbouw en onderhoud.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf en staan klaar voor particulieren en bedrijven voor verbouw nieuwbouw en onderhoud. Ons team bestaat uit een groep vakkundig en enthousiaste medewerkers, en we zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Naam Poly & Bouw T.J. Kooiker
Adres Achterdijken 10
Plaats NES
Telefoon 0519 - 542093
E-mail
info@polyenbouw.nl
WWW Poly & Bouw T.J. Kooiker

Installatiebedrijf Molenaar voor al uw sanitair, gas, water, centrale verwarming, en dakbedekking.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all