Centraal in het centrum van het dorp Nes op Ameland vindt u onze bakkerij, konditorei en ijssalon. Hier kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van brood en banketprodukten. Bij onze broodjescounter kunt u zelf uw keuze maken uit overheerlijke vers belegde broodjes.

In het centrum van Hollum is onze bakkerij en conditorei gevestigd. Al jarenlang zijn wij het adres in Hollum voor vers brood en heerlijk gebak. In onze gezellige conditorei kunt u genieten van koffie en meer. Een overweldigende keuze uit gebak of andere lekkernijnen uit onze eigen bakkerij.

Onze ambachtelijke bakkerij heeft diverse specialiteiten. Al van verre ruikte u de heerlijke geur van vers gebakken brood of van één van onze specialiteiten zoals ons heerlijke suikerbrood of Amelander dumkes. Jarenlange ervaring als bakker geeft u de garantie voor prachtige taarten en overheerlijke gebakjes.

Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan willen wij u graag laten zien in onze slagerij. Wij zijn een Uw Slager 'Versmarkt' waarbij alles draait om vers. Van echt Amelands lamsvlees tot en met ons roggebrood, alles is van de beste kwaliteit.

imagesvideo

Welkom in onze ambachtelijke slagerij aan de gezelligste winkelstraat “De Torenstraat” in Nes op Ameland. Bij Vleeshouwer Johan de Jong kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten en specialiteiten.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all