Heeft u klachten aan uw voeten? Last van een pijnlijke likdoorn, ingroeiende nagel, kloven of wilt u een cosmetische voetbehandeling voor de ontspanning? Dat kan! Bij u thuis of op uw vakantieadres!

Schoonheidssalon La Belleza bevind zich in het hotel Buren aan Zee. Bij La Belleza wordt er gebruik gemaakt van het natuurlijk en dierproefvrije merk Yellow Rose. U kunt er voor van alles terecht. Van harsen tot aan massage en van epileren tot aan een luxe gezichtsbehandeling.

Alsof Ameland al niet genoeg moois heeft te bieden, is er nu ook Wellness spAmeland op Boomhiemke. In dit sauna- en beautycenter van topniveau kunt u heerlijk onthaasten en helemaal tot uzelf komen.

 ’T Badhuys is gevestigd in het centrum van Nes. In het voormalige karakteristieke postkantoortje uit 1702. Ervaar persoonlijke aandacht en een ruime keuze uit diverse heerlijke behandelingen, massages en wellnessproducten. 

De schitterende natuur die we altijd op loopafstand hebben, nodigt uit tot genieten en ontspannen. Na een drukke dag is het héérlijk om even langs de aanrollende branding te lopen en alle zorgen uit je hoofd te laten waaien.

Naam Nagelstudio Daphne
Adres Douwe Klipweg 25
Plaats BALLUM
Telefoon 0610798176
E-mail
daphnevanbattum@gmail.com 
WWW  
Naam Pedicure en Schoonheidssalon Diana
Adres Strandweg 37
Plaats BUREN
Telefoon 0519-542412
E-mail
diana@fietsverhuur-ameland.nl
WWW  
Naam Beauty Center Grace
Adres Westerlaan 1
Plaats HOLLUM
Telefoon 0519-556007
E-mail
eg.ijnsen@knid.nl
WWW  
3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all